autopaint-logo.svg
big_porsche_997_gt2_11.jpeg

 

Automaalaamo Pitskun Auto Paint

Perinteikäs maalaamo keskeisellä paikalla Pitäjänmäessä, Espoon ja Helsingin rajalla. Täällä hoituu korjaukset pienestä naarmusta isoon ruttuun! Saumaton yhteistyö Vakuutusyhtiöiden, sekä maahantuojien kanssa tarjoaa asiakkaillemme joustavaa palvelua ja ammattitaitoa yli 20 vuoden kokemuksella.

Vahinkotarkastukset hoituvat nopeasti ilman ajanvarausta, tarvittaessa teemme alustavan laskelman lähettämiesi kuvien perusteella, jota tarkennamme tuodessasi auton.Katso ohjeet kolarin sattuessa.

Korjauta leasing autosi edullisemmin ennen palautusta!

Kysy hinta-arvio, olipa kyseessä auton, moottoripyörän tai jonkun muun rakkaan esineen maalauksesta. 

Automaalaamo Pitskun Auto Paint sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä pienteollisuusalueella. Leppävaaran läheisyys tarjoaa hyvät kulkuyhteydet myös espoon puolelle. Mäkkylän asema 300m  Ks. kartta.

Nouto/hinauspalvelut: Kalustoomme kuuluu myös hinausauto, jonka reviiri ulottuu pääkaupunkiseudulle. Tarpeen vaatiessa ja aikataulua helpottaaksesi, kysy myös tätä vaihtoehtoa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
black-beauty-car-2560x1600 (1).jpg

Puskurikulman paikkamaalaus alk.250€!

Myös spraymaalit värinumeron mukaan.

Minulle saa lähettää informaatiota ja tarjouksia auton hoitoa ja maalausta koskien.

  

Yhteydenottopyynnön jättäneiden tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tai käytetä henkilötietosuojalain vastaisesti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
WP_20151210_010[1].jpg

Ohjeita vahingon varalle

 

Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön.

Vaurioituneen moottoriajoneuvon omistajana sinulla on oikeus saada korvauksena korjauskustannukset tai rahakorvaus. 

Kun autot törmäävät toisiinsa, niin kuka tekee vahinkoilmoituksen?

Jos syyllisyys on selvä, niin vahinkoilmoituksen tekee syyllinen osapuoli omaan liikennevakuutusyhtiöönsä. Jos syyllisyys on epäselvä, niin molemmat osapuolet tekevät vahinkoilmoituksen omaan yhtiöönsä.

Jos olet syytön osapuoli liikennevahingossa, niin syyllisen osapuolen liikennevakuutusyhtiö huolehtii autosi tarkastamisesta. Jos olet itse syyllinen osapuoli tai syyllisyys on epäselvä ja sinulla on vapaaehtoinen laaja autovakuutus, niin silloin tarkastuksesta huolehtii oma vakuutusyhtiösi. Myös uusarvolunastustapauksessa auton tarkastuksen hoitaa oma vakuutusyhtiösi.

Tarkastuksen suorittamiseksi sinun tulee olla yhteydessä meihin, ja me huolehdimme autosi tarkastamisesta. Valokuvaamme vauriot ja hyväksytämme korjauskustannuslaskelman.

Kaskovakuutuksen käyttäminen vaurioden korjaamiseen ei ole aina taloudellisesti kannattavin vaihtoehto. Omavastuun lisäksi tulee maksettavaksi myös usein korkeampi vakuutusmaksu. Tarkastuksen jälkeen kannattaa pohtia kokonaiskustannuksia joita syntyy, jos käyttää vakuutusta. Näiden asioiden tiimoilta kannattaa olla yhteydessä vakuutusyhtiöön. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vinkkejä maalipinnan huoltoon

 

Maalipinnan hoito. 

Saatuaan värin pintaan, autosi viettää lämpöisessä tunnin verran, jonka jälkeen auto pääsee kasaukseen ja pesuun.

Noutaessasi auton se kestää pesua ja vahausta. Kuumavahausta ei suositella maalinvalmistajan mukaan kuukauteen.

Auton maalipinnan pienetkin vauriot, kuten kiveniskemät ja naarmut, joissa maalipinta on mennyt puhki, on syytä korjata mahdollisimman nopeasti siihen tarkoitetulla korjausmaalilla tai korjauttaa automaalaamossa. Korjaamattomat vauriot johtavat ruostevaurioihin ja autosi arvon laskuun.

Tee se itse.

Saat meiltä myös korkealuokkaiset Spies Hecker värit spraypurkkeina sävytettynä auton värinumeron mukaan. Myös laadukkaat oheistuotteet :kitit, pohjavärit, hiomatarvikkeet, lakat. Ota värimalli mukaan värinumeron lisäksi.

Ruostevauriot.

Hitsausta ja järeämpää pellinoikasua vaativat työt teetämme yhteistyökumppaneilla.

Käytämme ainoastaan alkuperäisiä varaosia maahantuojilta, ellei asiakkaan kanssa muuta sovita.